Alcina For Dry Skin Azalea cremă pentru față reface bariera protectoare a pielii – Informații, Păreri și Preț

66

Am gasit Alcina For Dry Skin Azalea cremă pentru față reface bariera protectoare a pielii pe Notino la un pret de 99 RON si nu i-am putut rezista. Dupa ce am incercat-o, am spus ca neaparat trebuie sa ii fac un review.

Mereu am avut probleme cu tenul meu uscat. Am incercat zeci de produse: unele au fost OK, altele mai putin, dar cand am folosit prima data crema Alcina For Dry Skin Azalea cremă pentru față reface bariera protectoare a pielii de la  Alcina am ramas uimit sa vad cat de rapid a avut rezultate.

Tenul meu arata mult mai bine acum si abia daca am folosit-o de cateva ori. Se vede clar ca pielea este mai hidratata. De fapt, chiar si prietenele mele m-au intrebat ce am facut: si ele au ca tenul meu este mai hidratat, asadar rezultatele sunt vizibile.

Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca Alcina For Dry Skin Azalea cremă pentru față reface bariera protectoare a pielii costa doar 99 RON. As fi in stare sa dau mult mai multi bani, avand in vedere cat de bun este produsul.

Despre Alcina For Dry Skin Azalea cremă pentru față reface bariera protectoare a pielii

Trebuie sa recunosc ca nu am folosit foarte mult pana acum produse de laAlcina . Pur si simplu nu mi-au starnit interesul. Pur si simplu intr-o zi cand ma uitam pe Notino, am vazut crema si am zis sa o incerc.

Cu toate ca pana acum nu prea ma atragea brandul Alcina, de acum inainte cu siguranta voi cumpara mai multe produse de la ei. Daca si celelalte ma vor ajuta la fel de mult precum Alcina For Dry Skin Azalea cremă pentru față reface bariera protectoare a pielii, e posibil sa fie noul meu brand preferat.

Pret si livrare

Livrarea produsului a fost super OK, nimic de reprosat. Am facut comanda si curierul a venit in 2 zile. La alte produse a ajuns chiar ziua urmatoare, dar in cazul acesteia a ajuns in 48 de ore. Pentru mine e OK, cat timp nu trec mai mult de 3 zile, consider ca e o livrare rapida.

Imi place si ambalajul pe care il are Alcina For Dry Skin Azalea cremă pentru față reface bariera protectoare a pielii, parca inspira incredere. De fapt, acesta a fost primul lucru care mi-a sarit in ochi cand ma uitam pe Notino, si motivul pentru care am comandat-o. Cand am vazut si ca are un pret de doar 99 RON, am zis ca n-am nimic de pierdut daca o incerc.

Concluzie

In concluzie, sunt foarte multumita de Alcina For Dry Skin Azalea cremă pentru față reface bariera protectoare a pielii. Mereu am avut probleme cu tenul si nu multe creme au reusit sa ma ajute: aceasta este una din cele care au reusit. Cu siguranta o voi mai cumpara de acum inainte.

Tu ce parere ai, ai folosit-o vreodata? Daca nu, ce crema folosesti? Mi-ar placea sa aud parerea ta, lasa un comentariu sa discutam mai multe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here